mutace cs mutace en
Otevřeno

Po-Pá: 10:00 - 22:00

So-Ne: 12:00 - 22:00

Chování během masáže

Rozhodli jste se zažít potěšení z erotické masáže. Výběr masérky a typu masáže je příjemná procedura, se kterou jistě poradit nepotřebujete.

Ovšem před první návštěvou možná budete chtít určité věci vědět.

Nesahejte na masérku

Možná je to instinkt dotknout se osoby, která vám přináší tolik rozkoše. To není dobrý nápad během masáže. Je to druh interakce, který nemusí zahrnovat vaši iniciativu. Její role je rozmazlovat vás, vaší úlohou je tam zůstat, relaxovat a užívat si.

Nerozkazujte

Jsou tací, kteří rádi všechno nahlas dirigují. Je v pořádku mluvit o tom, co se vám líbí, o tom, jak se cítíte. Ale měl by to být rozhovor, ne monolog. Možná je lepší hned od začátku říct, že jste upovídaný člověk. Ale uprostřed masáže říkat masérce, co má dělat, je nedostatek respektu. Přece byste nebyli rádi, kdyby vám někdo říkal, jak máte dělat svou práci. Masérka vás jistě o zpětnou vazbu požádá.

Popcorn patří do kina

Přerušit masáž kvůli jídlu je opět nedostatek respektu. Nechoďte do erotického masážního salonu jako do kina. Takže se připravte na masáž, jako byste šli na rande.

Masérka se na vás totiž připraví, takže vy musíte udělat totéž. Nepřicházejte se silným zápachem cibule nebo česneku. Je to pro vás naprosto špatná etiketa.

Nechovejte se jako hulváti

Doporučuje se, abyste byli zdvořilí od samého začátku. Masérka je dobře vyškolená osoba, aby provedla druh masáže, o který jste požádali. Neříkejte jí slova, která jsou nevhodná, Můžete nabídnout zpětnou vazbu, zkusit jinou masáž s jinou masérkou. Buďte však za všech okolností zdvořilí, stejně jako masérka. Tuto zkušenost musí definovat vzájemný respekt.

Nepoužívejte parfémy s těžkou vůní

Jde o to, že masérka použije esenciální oleje. Ty mají přirozenou a intenzivní vůni, takže v kombinaci s vaším parfémemem vám to nemusí být příjemné. Proto se doporučuje udržovat svou osobní hygienu na vysoké úrovni, ale vyhnout se používání parfémů těsně před masáží.

Mohlo by Vás také zajímat


foto g2.webp foto g1.webp foto g3.webp foto g6.webp foto g4.webp foto g5.webp foto g7.webp foto g8.webp