mutace cs mutace en
Otevřeno

Po-Pá: 10:00 - 22:00

So-Ne: 12:00 - 22:00

Na co se připravit před první návštěvou?

Vždy jste toužili po erotické masáži, ale nemáte ponětí, co očekávat? Pokud jste vystresovaní v práci, řešíte problémy doma nebo se snažíte nasytit své sexuální touhy, může to být přesně to, co vaše tělo i mysl potřebuje.

V dnešní době může být erotická masáž přínosem pro každého, pro muže a také ženy, které mají mnohem větší, a zbytečné, obavy.

Masážní salóny jsou běžnější, než si myslíte

Pokud bydlíte v centru většího města, pravděpodobně denně procházíte kolem masážního salonu pro dospělé a ani to nevíte. Po zjištění se nestačíte se divit, co se děje za zavřenými dveřmi salónů. Erotická masáž je často považována za tabuizované téma, a to zcela zbytečně. Služba je oblíbená u obchodníků, kteří často volí erotickou masáž o přestávce na oběd a po práci.

O vaší rezervaci se nikdo nedozví

Ať už se u nás objednáte telefonicky, prostřednictvím našeho webu nebo e-mailu, nemusíte se bát, že by se o vaší rezervaci někdo dozvěděl. Pokud přece jen máte obavy, vždy můžete uvést falešné jméno.

Výběr dívky je zcela na vás

První příchod do salonu může způsobit nervozitu a je to zcela přirozené. Před vašima očima bude stát lahodný mix masérek a čekat na výběr pro vaši hodinu vzrušení – pravděpodobně jste se ještě nikdy necítili tak natěšení.

Masérky jsou zvyklé na nervózní nováčky a věřte, že během chvíle budete mít zcela jiné myšlenky.

Masáž je vždy přizpůsobena vašim osobním preferencím

Jakmile si vyberete „svou“ masérku či maséra, budete uvedeni do příjemné intimní místnosti. Masér(ka) s vámi předem probere, co od vašeho sezení očekáváte. Krása erotické masáže spočívá v tom, že její styl lze přizpůsobit vašim osobním preferencím, ať už máte chuť na relaxační romantiku nebo něco dobrodružnějšího či drsnějšího.

Všechny erotické masáže se provádějí bez oblečení, ale pokud se cítíte trochu nervózní, uvědomte svou masérku – bude se moci svléknout do úrovně pohodlí, jak sezení bude postupně postupovat.

Mohlo by Vás také zajímat


foto g2.webp foto g1.webp foto g3.webp foto g6.webp foto g4.webp foto g5.webp foto g7.webp foto g8.webp