mutace cs mutace en
Otevřeno

Po-Pá: 10:00 - 22:00

So-Ne: 12:00 - 22:00

Nuru masáž jako způsob propojení na jiné úrovni

Inovativní program s názvem Nuru poprvé vyzkoušeli Japonci již ve starověku. Nuru masáž v Matahari vyniká svou technikou provedení, která si získává oblibu mezi znalci opravdové relaxační masáže.

Kořeny tohoto typu masáže sahají až do dávných věků starého Tibetu. Nyní si tento typ erotické masáže v západním světě získal největší oblibu a její techniku už stihlo ocenit mnoho příznivců neobvyklých vjemů.

Podstata Nuru masáže

Celá podstata techniky spočívá v samotném názvu, protože Nuru v japonštině znamená „kluzký, hladký“.

Celá procedura vyžaduje úplnou absenci oblečení u obou zúčastněných. Masérka si na většinu těla nanese speciální gel, aby se pokožka stala ještě hladší, jemnější a dobře klouzala jako hedvábí. Hlavní výhodou gelu je úplná absence zápachu a chuti. Krém na Nuru navíc nezpůsobuje alergické reakce, čímž se eliminuje přítomnost kontraindikací a masáž je dostupná všem. Po nanesení gelu začne masérka provádět bodyrub pohyby prostřednictvím příjemného dotyku s tělem svého partnera.

Účelem Nuru masáže v Matahari je přivést klienta do extáze dotykem těla partnerky: nohy, boky, hrudník, paže, intimní partie každá část jejího těla rozechvěje nervová zakončení a klient prožívá nadpozemskou rozkoš.

Kromě fyzického potěšení by se měl dostavit pocit nezastavitelné energie, která klienta nabije a dodá více pozitivních emocí. Výměna energie je jádrem mnoha erotických tradic Východu. Pravá Nuru masáž se vždy provádí bez poskytování intimních služeb, protože jejím hlavním účelem je pomoci klientovi dosáhnout nejvyššího stupně erotického potěšení bez intimity.

Hlavní výhody Nuru masáže

Ne každý klient, který žádá o takovou službu, jakou je Nuru masáž ví, že takové sezení je v mnoha ohledech lepší než jiné praktiky. Mezi hlavní výhody patří následující aspekty:

  • Obnovuje erotickou energii u mužů, u kterých je diagnostikována dočasná impotence;
  • Zmírňuje stres, odstraňuje nervozitu a deprese;
  • Vede k fyzickému a emocionálnímu uvolnění;
  • Obnovuje krevní oběh;
  • Můžete se naučit, jak potěšit svého partnera.

 

Mohlo by Vás také zajímat


foto g2.webp foto g1.webp foto g3.webp foto g6.webp foto g4.webp foto g5.webp foto g7.webp foto g8.webp