mutace cs mutace en
Otevřeno

Po-Pá: 10:00 - 22:00

So-Ne: 12:00 - 22:00

Jak cvičit tantrický sex a dosáhnout úplného uvolnění

Ačkoli je tantra často synonymem sexu a masáží, ve skutečnosti jde o spojení - ať už je to se sebou samým nebo mezi vámi a partnerem. V praxi je tantra o osvícení: překročit sexuální i duchovní rovinu zapojením do hluboce meditativního, spontánního a intimního sexu.

Buďte v souladu se svým tělem

Stejně jako jóga, tantra je o fyzickém a duchovním vědomí. Když se učíte a praktikujete tantru, budete více v souladu se svým tělem, s tím, co mu přináší potěšení. To vám umožní věnovat lepší pozornost přáním a potřebám vašeho těla a zajistit, aby byly splněny.

Energie, které během tantrického sexu směrujete, navíc proudí celým vaším tělem a mohou posílit váš orgasmus.

Tantra není zaměřena pouze na dosažení vyššího stavu vědomí mysli a těla. Může to být také o vytvoření hlubšího, harmoničtějšího pouta s partnerem. Když cvičíte tantru, vy a váš partner se naučíte být fyzicky uvědomělí a duchovně přítomní a navzájem si předávat energii, která roste i po ukončení sexu. Tantra vám také umožňuje prozkoumat a rozšířit všechny aspekty vašich osobností, takže poznáte partnera důkladněji uvnitř i venku.

Důležitá je připravená mysl

Tantra je duchovní praxe, což znamená, že vaše mysl je stejně důležitá jako vaše tělo. Když se věnujete tantře, propojujete své tělo, mysl a duši. Jasné myšlení a ochota vystoupit ze své komfortní zóny jsou důležité pro sjednocení těchto částí vás samých.

  • Soustřeďte se na dech. Věnujte 15 až 30 minut jemnému dýchání až dolů do břicha a spodní části zad a získejte kontakt s tím, co se vám odehrává v mysli - ať už je to stres nebo plnění vašich tužeb.
  • Protáhněte se na několik minut. Při protahování každé končetiny vyčistěte svou mysl od negativních myšlenek, které vás tíží. Čím více mysl vyčistíte, tím bude lehčí a vy budete více vnímat veškeré doteky.

Soustřeďte se na sebe i partnera

  • Nechte intenzitu narůst. Dívejte se jeden druhému do očí, aniž byste mrkali tak dlouho, jak to jen je možné.
  • Synchronizujte své dýchání. Můžete zkusit společně vydechovat a vydechovat, nebo vdechovat při výdechu partnera.
  • Řekněte svému partnerovi, co máte rádi. Když se vzájemně dotýkáte, dejte výrazně najevo, co se vám líbí, v čem by měl partner rozhodně pokračovat a stejně vy naslouchejte partnerovi.
  • Stanovte si záměr pro svoji praxi. Ať už jde o lepší sex nebo o posílení vašeho vztahu, měli byste mít s partnerem jasno v tom, proč chcete vyzkoušet tantrický sex nebo tantrickou masáž.

 

 

Mohlo by Vás také zajímat


foto g2.webp foto g1.webp foto g3.webp foto g6.webp foto g4.webp foto g5.webp foto g7.webp foto g8.webp