mutace cs mutace en
Otevřeno

Po-Pá: 10:00 - 22:00

So-Ne: 12:00 - 22:00

Znáte společné erotogenní zóny mužů a žen?

Sexuální vzrušení se nemusí omezovat pouze na intimní partie. Naši maséři a masérky již dávno zjistili, že doteky a masírování určitých míst může člověka přivést k neskutečnému vzrušení.

Ačkoli jsou ženská a mužská těla rozdílná, existuje několik erotogenních zón, které mají společné.

Kromě líbání a doteků na rty, můžete stimulovat další společná vzrušující místa.

Krk

Ženy označily zátylek za vysoce citlivé a sexy místo, kterého se lze dotknout a cítit vzrušení. Pokud jde ale mužské protějšky, je krk méně citlivý. Když to uděláte správně, smyslná masáž krku může vašeho partnera okamžitě utopit v extázi!

Uši

Muži i ženy milují dotyky na uších a kolem nich. S tolika nervovými zakončeními je to vlastně místo, kterého se někteří muži chtějí dotýkat, aby dosáhli orgasmu. Ačkoli neexistuje žádná věda, která by vysvětlila, proč jsou uši tak erotogenní, zdá se, že existuje poměrně všeobecný konsensus, že jsou.

Oblast kolem žaludku

Protože spodní žaludek je severně od hranice vašich pohlavních orgánů, je to obzvláště vzrušující místo, kde se můžete dotknout. Jen s trochou světelné stimulace zvýší průtok krve do dalších erotogenních zón. Někteří dokonce říkají, že je více sexuálně uspokojující být dotýkání v této oblasti než mít sex!

Hruď

Hraní bradavek je něco, co si užívají muži i ženy, ale je to osobní preference. Mnozí si užívají tento typ simulace, který uvolňuje pohlavní hormony, jako je oxytocin a prolaktin, a obě pohlaví mohou dosáhnout orgasmu bez jakékoli genitální stimulace.

Nohy a prsty

I když footfetish je úplně jiná liga, v této oblasti je něco, co může zlepšit váš sexuální život. Vnitřní a vnější strana kotníků jsou velmi citlivá místa, která odpovídají nejvíce erotogenním zónám: pochva, penis, děloha a prostata. Zdá se, že tato oblast také zvyšuje libido a zlepšuje sexuální výkonnost.

Mohlo by Vás také zajímat


foto g2.webp foto g1.webp foto g3.webp foto g6.webp foto g4.webp foto g5.webp foto g7.webp foto g8.webp